Om oss

F:A Mc-delar startades 1965 av Karl-Erik Andersson, i en liten lokal i Kärda. Till en början innefattade verksamheten endast skrotning av motorcyklar och försäljning av begagnade reservdelar. När Karl-Erik inte fick sitt bygglov beviljat av kommunen valde han att istället flytta med familjen till Skillingaryd, där det gamla mejeriet var till salu. Karl-Erik köpte huset och började snabbt utöka sin verksamhet i de stora lokalerna.

1992 valde hans son Janne att starta en egen firma med namnet ”Jannes Mc”. Vid starten utfördes huvudsakligen reparationer och skrotning av japanska motorcyklar och mopeder. Under de närmsta åren växte verksamheten till att utföra reparationer på de flesta märken och en butik som sålde kläder, stövlar, hjälmar och skyddsutrustning öppnades också.
2009 flyttade Jannes Mc till nya lokaler på Östra Vasagatan 22 i Skillingaryd, där företaget idag finns med stor butik och en modern verkstad.
Om du vill se fler bilder och aktuella erbjudande så kan du besöka oss på följande adress: https://sv-se.facebook.com/Jannesmcmopeddelar